Logo

Ter land, ter zee en in de lucht

Tijdens de lessen wereldoriëntatie maken de kinderen van L6 een auto met een rekkermotor. Het is hierbij belangrijk dat de…...
11/09/2023

Tijdens de lessen wereldoriëntatie maken de kinderen van L6 een auto met een rekkermotor. Het is hierbij belangrijk dat de auto uit afvalmateriaal bestaat en door een rekker wordt aangestuurd. Niet gemakkelijk, maar door heel wat op te zoeken, een ontwerp te maken en te testen komen ze geleidelijk aan tot een echte auto. Wij zijn alvast heel erg benieuwd naar de eindresultaten. We houden jullie op de hoogte!

Meer van deze klas:

Sokpoppen

Sokpoppen

De leerlingen van het zesde leerjaar schreven een eigen verhaal en maakten ook hun eigen sokpoppen. Ze brachten hun voorstelling voor de kleuters van de muisjes- en de uiltjesklas.

Prijsuitreiking Junior Journalist

Begin dit schooljaar deden we mee met de wedstrijd: "Wie wordt Junior Journalist 2024?" georganiseerd door het Davidsfonds. De kinderen gingen vol enthousiasme aan het werk, deden interviewen en schreven hun eigen verslag. De 19 werken werden ingezonden. Pas op...

Bezoek aan de Maricolen

Op stap naar het secundair: het maken van de juiste keuze zorgt voor sommigen toch wel wat stress, vandaar onze bezoekjes aan de scholen in de buurt.