Logo

Winterdorp vol warme gezelligheid

Wat een warme gezelligheid hebben we gevoeld op ons eerste Winterdorp. Het was een hartverwarmende avond voor iedereen. Dank je…...
11/12/2022

Wat een warme gezelligheid hebben we gevoeld op ons eerste Winterdorp. Het was een hartverwarmende avond voor iedereen. Dank je wel om zo massaal aanwezig te zijn. Een hele dikke dankjewel voor alle medewerkers om alles zo vlot te laten verlopen. Neem maar een kijkje bij de foto’s.

Meer van deze klas:

Stemmen jullie mee?

Stemmen jullie mee?

Het gemeentebestuur heeft de eer om een splinternieuwe bakfiets te schenken aan een Maldegemse vereniging of organisatie die zich inzet voor een lokaal goed doel. Steun ons en stem via: https://mijn.maldegem.be/ideas/vbs-de-kleiheuvel Klik op het duimpje en log in om...

Voetbalwedstrijd en talentenshow

Voetbalwedstrijd en talentenshow

Op 23 mei organiseerde de leerlingenraad een voetbalwedstrijd en talentenshow. We genoten van deze zonnige en sportieve namiddag.

Eerste communie

Eerste communie

Proficiat aan alle kinderen van het eerste leerjaar die hun eerste communie of lentefeest hadden. Na de mooie eucharistieviering kon iedereen genieten van een zonovergoten heerlijke receptie op school.