Logo

Soep op de stoep

Op vrijdag 25 november hebben we onze schouders onder “Soep op de stoep” gezet. Wist je dat  1 op 7…...
26/11/2022

Op vrijdag 25 november hebben we onze schouders onder “Soep op de stoep” gezet.

Wist je dat  1 op 7 Belgen in armoede leeft? Waarschijnlijk niet. Want de meesten doen er alles aan om hun problemen zo goed mogelijk te verbergen. Als het over armoede gaat,  hebben we immers heel wat vooroordelen. ‘Ze hebben het vast zelf gezocht, toch? Zijn ze liever lui dan moe? En zijn het geen moeilijke tijden voor iedereen?’ Armoede is een complex verhaal en het kan ons allemaal overkomen.

Terwijl we van onze heerlijke soep aan smullen waren, konden we genieten van een vleugje muziek van het kinderkoor Piccolo Coro.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was.

We haalden 578 euro op!

Meer van deze klas:

Eerste communie

Eerste communie

Proficiat aan alle kinderen van het eerste leerjaar die hun eerste communie of lentefeest hadden. Na de mooie eucharistieviering kon iedereen genieten van een zonovergoten heerlijke receptie op school.

Forum “lach, leer en geniet” met leesslinger

Forum “lach, leer en geniet” met leesslinger

Op zoek naar geluk in de KleiheuvelDe hele maand werken alle kinderen rond de jeugdboekenmaand. In de jeugdboekenmaand hebben we aandacht voor geluk in de brede zin van het woord. We hebben het over je hobby's, passies, vrienden en andere zaken waar je gelukkig van...

lente ontbijt

lente ontbijt

De ouderraad zorgde voor een uitgebreid en heel geslaagd lente ontbijt. Het was een gezellige voormiddag met veel tijd voor aangename en warme gesprekken bij een heerlijk ontbijtbuffet. Dank je wel aan allen die erbij waren deze ochtend. Dank je wel aan alle helpende...