Logo

Wat een fijne start!

Beste ouders Deze ochtend zag ik heel wat vrolijke gezichten onze schooltrein opstappen. Ons wagonnetje van het 3de leerjaar was…...
01/09/2022

Beste ouders

Deze ochtend zag ik heel wat vrolijke gezichten onze schooltrein opstappen. Ons wagonnetje van het 3de leerjaar was snel gevuld met vrolijke, lieve, enthousiaste leerlingen! Hopelijk komen zij allemaal vrolijk en voldaan thuis en hebben ze zin om er in te vliegen in het 3de leerjaar.

Je zal misschien horen van je zoon/dochter dat er in de namiddag een andere juf was. Dat klopt ook helemaal. Ik heb er dit jaar voor gekozen om 2 halve dagen in de week vrij te hebben om voor mijn dochtertje Mila te zorgen en om de combinatie werk/huis haalbaar te houden. Juf Ellen zal op dinsdagmiddag en donderdagmiddag de juf zijn in het 3de leerjaar. De andere dagen zal ik in de klas aanwezig zijn.

Verder zal juf Greta op maandagvoormiddag zorg geven in het 3de leerjaar. (op dinsdag en woensdag ook een uurtje) Juf Mia zal op maandagmiddag een uurtje zorg geven bij het lezen van de klok.

Bij vragen mag je mij altijd contacteren via de klasagenda of via mail: kim.vankerschaever@vbsdekleiheuvel.be

Vele groeten juf Kim en team L3

Meer van deze klas:

Pyjamadag

Pyjamadag

Ook wij willen alle zieke kinderen steunen die niet naar school kunnen. We maakten het gezellig en de leerstof begrijpen ging een pak sneller met onze pyjama aan.

Toneel/drama

Toneel/drama

Elke maand oefenen wij op het dramatisch lezen en spelen van een tekst. We leven ons helemaal in en spelen de rollen zo goed mogelijk.